Boekingen

line

Een overzicht van onze artiesten

Fabulous 90's DJ Team

Introducing, het Fabulous 90's DJ Team! Onze artiesten nemen je graag mee terug in de tijd naar de happy 90's sferen. Been there, heard that, maar wij gaan verder! Compleet in stijl worden onze shows interactief aangekleed met muziek, acts en performances onmiskenbaar voor de 90's. Na een avondje met ons team zul je je de volgende dag gegarandeerd afvragen in welke tijd je bent wakker geworden! 

Voor meer informatie bel 06 20441277

line

Sjieke Bazen

Wat kun je van de Sjieke Bazen verwachten qua muziekstijl: Moombahton, R&B, Hardstyle, Freestyle, Nederlandstalig, House, Top 40 en nog veel en veel meer!
1 missie 1 taak zij zullen een gegarandeerd blijvende herinnering achterlaten en zijn er klaar voor menig club en festival compleet af te breken!! Ben jij er klaar voor?

Voor meer informatie bel 06 20441277

 

line

Dailyfools

Sinds 2016 vormen Loek, Daan en Gies het DJ-trio Dailyfools. Alle drie geboren als feestdwazen met roots in Brabant, maken zij van ‘gouwe ouwe’, ware adrenalinepompers! Ook voegen zij er een vleugje hits aan toe. Met de praatjes van de alom geliefde, energieke MC Crasher is het plaatje compleet. Vergeet jouw dagelijkse irritaties met 100% gekkigheid van Dailyfools!

Voor meer informatie bel 06 20441277

line

HerOOs from the ZerOOs

Terwijl Wimlex zijn Máxima trouwde en Jamai Idols won, lalden wij mee met Watskeburt en Que si, que no. Hyves en Harry Potter veroverden onze hartjes en Jordi van Loon met zijn Verliefdheid is een Toverbal juist niet. Her00s from the Zer00s neemt je mee terug naar toen! Gewapend met een scala aan zeroes hits en een energie waar je u tegen zegt, knalt het dak er sowieso af. Van L’Amour Toujours tot Tiësto; de Her00s from the Zer00s laten je al feestend hunkeren naar die goeie ouwe tijd. Stof je Anastasia-bril af, vis je legerbroek uit de kast en ga met ons los op de dikste hits van het vorige decennium!

Voor meer informatie bel 06 20441277

line